Fisk

Vi samarbejder med flere rigtig gode leverandører, som hver især er stærke på deres område, og sammen danner de basen for, at vi hver dag kan holde kvaliteten og ikke mindst friskheden helt i top!

Hvis vi skal nævne nogle af vores topprodukter er det: Håndskåret Norsk laks i bøffer, Strandbyrødspætter, Håndskåret skærisingfilet, Røget laks fra Daniel Latz, Røget blankål, Wakame tangsalat, Franske fiskepatéer, Håndpillede stillehavsrejer, Caviar fra Tyskland, Italien og Frankrig. Torsdagsretten, Skagerakrejer og ikke mindst vores meget populære hjemmelavede Laksetatar m/chili/ingefær.

Se torsdagsretten her...

Vi er også blevet rigtig ferme til at bruge røgovnen og har dagligt de lækreste hjemmelavede varmrøgede laksestykker i flere varianter. Herudover eksperimenterer vi med andre spændende røgninger med stor succes.

Som noget helt nyt tilbyder vi nu Færdige Fiskeretter m/Tilbehør & Hjl.Sauce - Alle Ugens Dage!

I vores store dekorative hummerbassin finder du de fineste levende hummere, som kan købes friske eller vi kan koge og flække dem for dig, hvilket er uden beregning. Husk at bestille! Mine friske ”fiskedrenge” og jeg selv er også leveringsdygtige i opskrifter på spændende fiskeretter, så spørg om tilberedning og få gode tips og ideer!

Kasper Birk Hansen
Afdelingsleder

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00