Slagter

Det er med stolthed, vi hver dag lægger varer frem i vores disk. De lækreste udskæringer fra det fineste kvæg, købt og leveret fra nøje udvalgte leverandører med særlig høj standard og kvalitet.

Fast sortiment: Argentinsk & US oksekød, Dansk kalvekød fra Danish Crown, Svinekød alm. & økologisk fra Dansk Friland, Dansk fersk, alm. & økologisk Gråsten fjerkræ.

Sæsonvarer: Vildtudskæringer og fuglevildt fra Rævhede og Kalu. Wagyu oksekød (Kobe) ring på 45 17 02 52 og bestil, så du ikke går forgæves, Vallø lam, Dansk Gråsten Berberi and og danske & franske kalkuner samt økologiske ænder & gæs fra Knuthenlund samt franske Berberiænder og –bryster fra Kalu.

Sammen med mit kompetente slagterteam står jeg selv for stort set alle kødudskæringer som godt gammeldags kvalitetshåndværk. Og ofte vil du kunne følge modningsprocessen i vores modningsskab bag disken. At vi selv styrer modningen er din garanti for mørt og velhængt oksekød.

Slagterteamet står til din rådighed hver eneste dag, så du kan altid henvende dig og få skåret en bøf eller steg i præcis den tykkelse og vægt, du ønsker. Røgvarer og pølsemageri: Vi har en stor egenproduktion af røgvarer, bl.a. skinke, hamburgerryg, bacon og svinemørbrad. Og efter flere kurser hos – og vejledning af – en præmieret pølsemager er vi også gået i gang med en revitaliseret pølseproduktion.

Vi er altid til rådighed med hjælp, gode råd og inspiration – enten i butikken eller direkte på telefon: 45 17 02 52.

Brian Christiansen
Afdelingsleder

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00