Netop nu

November

NYT FRA SMAGENS DAG DEN 23. OKTOBER

På utallige opfordringer bringer vi her opskriften på Grøntafdelingens dejlige Thaisuppe

Nutty Munch snacks fra Mill & Mortar
Lækre, økologiske spanske mandler enten de saftige Marconas eller de store, smukke Larguetas. Der er ti forskellige variationer af Nutty Munch mandler. Udover en naturel variant er der bl.a. røgede mandler, mandler med citron, eller vendt i rosmarin, i salt eller i paprika. Mandlerne vendes i Mill&Mortas egne krydderier, som kendes fra deres karakteristiske firkantede, sorte dåser. Mandlerne kan nydes til en drink, drysses i salater eller serveres til tapasanretninger.


Fiskeafdelingen bød på:
  • Lynstegt laks stegt med urter
  • Krustader fyldt med laksetatar
  • Krustader fyldt med små bitte tern af varmrøget laks og æble
  • Fiskefrikadeller af laksefars eller frikadeller med fyld af rejer og chili


Delikatesseafdelingen bød bl.a. på:
  • Ganda Ham- som er lufttørret belgisk skinke. Skinken er naturligt modnet og lufttørret i 9-12 måneder og er uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer
  • Multebær mousse
  • Produkter fra Bedford: Familieforetagenet Bedford i Sverige har mere end 100 års tradition for charcuteri af høj kvalitet, og sortimentet er vældigt stort.
    Delikatesseafdelingen har bl.a.:Paté med æble-calvados eller paté af and eller små bitte runde postejer af kalkun eller med trøffel Confiteret gåsebryst med appelsin Delikatesse-skinke, fremstilles af Bedfords gourmet-skinke, der er naturligt lagret i 13 måneder Saltufo, ordet er en kombination af salami og trøffel og en af Bedfords absolutte specialiteter. Saltufo formes og håndrulles i parmesanost

Grøntafdelingen bød på:
Thai suppe: meget velsmagende - og alle ingredienserne kan købes i grøntafdelingen (fishsauce og nudler købes i kolonialafdelingen).
Se opskriften her!




Slagterafdelingen bød bl.a. på:
  • Slagterens hjemmelavede spegepølse
  • Eriks Saucer, fx Bearnaise Original, Bearnaise Provencale, Chili Bearnaise eller Bearnaise Rosé. Saucerne er fremstillet af rapsolie og æggeblommer og kan serveres varme såvel som kolde
  • Kronhjortemørbrad fra Rævhede. For at lette tilberedningen sælger Dalgaard også vildtkrydderrier og vildtfond fra Rævhede.

Osteafdelingen bød på:
Friske italienske oste fra la Treccia: ostene fremstilles i Danmark af økologisk Jerseymælk, der gør ostene ekstra cremede. Ostene findes som ricotta, mozzarella og burrata. Sidstnævnte er måske ikke så kendt i Danmark, men kan anvendes på lige fod med mozzarella


Til den søde tand
  • Hansen Is. En af de nyere is fra Hansen er Hansens økologiske ”Skyr-mælke-is”. Isen er høj på protein og lav på fedt. Når skyr blandes med Jersey-mælkeis, giver det en meget frisk og cremet smag. Isen findes i varianterne: lakrids-citron, solbær-acai, hindbær og den sidste variant er vanilje.
  • Lakrids fra Johannes Bülow
  • Chokolade fra Kornerup
  • Håndlavede gourmet vingumme fra Wally and Whiz: dansk producerede vingummi, der er 100% vegetabilske og uden kunstige tilsætningsstoffer. Vingummierne forhandles i pæne æsker og findes i følgende smage: grape med vanilje, grape med ingefær, solbær med jordbær og solbær med saltlakrids, lakrids med kaffe og lakrids med havtorn.

Meny v/ Købmand Dalgaard - Kongevejs-Centret 6 - 2970 Hørsholm - tlf: 45 86 01 22
mail - CVR: 52891728
Åbningstider: man - fredag 9.00 - 19.00 lørdag 9.00 - 17.00 Alle søndage 10.00 - 16.00