Ingredienser
2 auberginer, halverede og kødet ridses i tern
2 dl kogt bulgur
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citron
Kværnet salt og peber
½-1 bakke koriander, finthakket
Bladene fra et par myntestilke, finthakkede
Nogle stængler bredbladet persille, finthakket
2-3 spsk. granatæblekerner
4 spsk. græsk yoghurt rørt med lidt citronsaft og salt
Marinade:
2 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. chiliflager
Fremgangsmåde
Vend marinaden sammen og fordel den over auberginekødet, og bag de halve auberginer i en 180° varm ovn ca. 30 minutter.
Vend den kogte bulgur med salt, peber, citronsaft og olie, samt alle de finthakkede krydderurter og granatæblekerner.
Fordel det over auberginerne og top med en skefuld citronyoghurt.