(4 pers)
Ingredienser
90 g Peppadew™ Sweet
Piquanté Peppers, strimlet
225g couscous
75g tørrede tranebær
500ml grønsagsbouillon
1 spsk olivenolie
1 tsk stødt koriander
40g pistacie nødder, grofthakket
1 bundt forårsløg, finthakket
1 spsk friskhakket persille
Salt
Sort peber, friskkværnet
200g gedeost, i skiver
Fremgangsmåde
Kom Sweet Piquanté Peppers, couscous og tranebær i en skål sammen med den varme bouillon.
Lad det hele stå ca. 10 min
Rør couscous’en med en gaffel for at fange eventuelle skaller.
Tilsæt olivenolie, koriander pistacie nødder, forårsløg og persille.
Smag evt. til med salt og peber
Varm ovnens grill op. Grill gedeosten til den begynder at smelte.
Serveringsforslag
Anret couscous’en sammen med den varme gedeost. Pynt evt. med lidt persille.
Tips
Vil man have varm couscous, kan den lunes 1½ – 2 min i mikroovnen, mens gedeosten grilles.