(2 pers)
Ingredienser
2 bøffer, fx tyksteg, flankesteak
1 bakke (200 g) babyspinat
Olivenolie
1 l oksebouillon
4 spsk. shoyu/sojasauce
2 tsk. revet ingefær
2 spsk miso (kan udelades)
1 spsk. østerssauce
½ pakke risnudler, tilberedes efter anvisningen på pakken
2 æg, kogt smilende og halverede
½ rød peberfrugt, uden kerner og skåret i tynde strimler
1 håndfuld bønnespirer
2 forårsløg, skåret i tynde skiver på skrå
Fremgangsmåde
Steg bøfferne på begge sider, et par minutter ved god varme, så de får stegeskorpe, men er rosa indeni.
Sæt kødet til side og lad det hvile.
Varm lidt olie, tilsæt spinaten og lad den falde sammen.
Varm bouillonen op.
Tilsæt shoyu/sojasauce, ingefær, østerssauce og miso og varm bouillonen op igen, men hold den lige under kogepunktet og lad den småsimre.
Skær bøfferne i tynde skiver.
Fordel spinat og nudler i to store skåle.
Hæld suppe over og top op med kød, peberfrugt, halve æg, bønnespirer og forårsløg.
Nyd ramen med det samme.