Ingredienser
250 g sobanudler, kogt efter anvisningen på pakken og afdryppede
Sesam- eller olivenolie
1 stort løg, hakket
2 fed hvidløg, knuste
100-150 g champignon, i skiver
1 stor håndfuld kinakål, i tynde strimler
1 stor håndfuld bønnespirer
1 rød peberfrugt, uden kerner og i små tern
1 lille stok broccoli, delt i små buketter
Sauce:
2 spsk. shoyu/sojasauce
2 spsk. sesamolie
2 spsk. mirin (eller sherry)
Et lille stykke ingefær, revet
Fremgangsmåde
Kom olie på en sauterpande og sauter løg og hvidløg til de er klare, men ikke brune.
Tilsæt de øvrige grønsager og stir-fry ca. 5 minutter, til grønsagerne er lige netop møre, men stadig har bid.
Rør saucen sammen.
Tilsæt nudlerne og saucen og bland det hele sammen.