(4 pers)
Ingredienser
700 g oksekød – tyksteg eller højreb
1 gulerod
1 – 2 forårsløg
½ kinakål
Friske svampe
200 g tufo
500 g kogte glasnudler
30 g oksefedt eller 4 – 6 spsk olie
4 æg
Saucen:
2½ dl okseboullion
4 spsk sojasauce
2 spsk saké
1 spsk sukker
Fremgangsmåde
Frys kødet i 3 – 4 timer
Skær det næsten frosne kød i meget tynde skiver – ca 2 mm.
Skær alle grønsagerne i lange skrå skiver og anret dem på et fad sammen med kødet.
Saucen:
Bring okseboullionen i kog. Smag til med soja, saké og sukker.
Tag saucen af varmen og hæld den i en skål.
Varm en dyb pande – sauterpande – op. Kom fedtstoffet i, når panden er varm.
Smør hele panden med fedtstoffet.
Stil panden på bordet og steg så kød, dernæst grønsager og tofu og til sidst glasnudler direkte ved bordet.
Hæld saucen ved og steg i kort tid.
Slå æggene ud i fire skåle, pisk dem let.
Hver person tager nu små portioner af kød, glasnudler og grønsager og dypper dem i ægget.