Thaigryde med kokos, grønt og tofu

(4 pers)

 

Ingredienser

½ spsk. karrypasta
2-3 dl kokosmælk
1 stilk citrongræs, de yderste blade fjernes, resten skæres i mindre stykker
Et par stilke basilikum + lidt til pynt
3-4 kaffir limeblade
2 spsk. hakket ingefær
2-3 fed hvidløg, hakkede
Lidt salt
4 forårsløg, i skiver
200 g kartoffel, i tern
200 g champignon, i kvarte
200 g blomkål, i buketter
200 g broccoli, i buketter og stokken i tern
200 g gulerødder, i små stave
200 g courgette, i små stave
200 g tofu, i små tern

Fremgangsmåde

Rør karrypastaen ud i kokosmælken.
Kom citrongræs, basilikum, limeblade, ingefær og hvidløg og et drys salt i kokosmælken.

Bring kokosmælken i kog og tilsæt alle grønsagerne og lad det simre ca. 10 minutter under låg.

Tilsæt tofu og lad det koge med nogle minutter yderligere.

Smag til med salt og fjern citrongræs og limeblade før serveringen.

Drys med lidt frisk basilikum og server retten med løse ris, gerne fuldkornsbasmatiris.

Udskriv opskrift