RØRÆG M/BACON
Ingredienser
3-4 æg
1 dl piskefløde
Lidt smør
4-6 skiver bacon, stegt sprøde på en pande, hvorpå skiverne lægges på køkkenrulle
Kværnet salt og peber
Fremgangsmåde
Slå æggene ud i en skål og bland fløden i.
Varm smør på en pande og hæld æggeblandingen på og rør rundt med en gaffel.
Når konsistensen er som røræg, krydres med salt og peber og røræggen serveres med bacon.
RØRÆG M/HYTTEOST
Ingredienser
3-4 æg
1 dl hytteost
Lidt smør
Kværnet salt og peber
Fremgangsmåde
Kom æggene i en skål og bland dem med hytteost.
Varm smør på en pande og hæld æggeblandingen på panden.
Rør rundt og lad røræggen få den ønskede konsistens og krydr med salt og peber.
RØRÆG M/ASPARGES OG PARMESANOST
Ingredienser
3-4 æg, pisket let sammen
4 asparges, den træede ende knækkes af og resten deles i 2-4 stykker
3 spsk. reven parmesanost
Lidt smør
Kværnet salt og peber
Fremgangsmåde
Varm smørret og steg aspargesstykkerne et par minutter.
Kom æggemassen over, drys med parmesanost og krydr med salt og peber.
Lad osten smelte og æggemassen stivne.