3 gange nem røræg

RØRÆG M/BACON

Ingredienser

3-4 æg
1 dl piskefløde
Lidt smør
4-6 skiver bacon, stegt sprøde på en pande, hvorpå skiverne lægges på køkkenrulle
Kværnet salt og peber

 

Fremgangsmåde

Slå æggene ud i en skål og bland fløden i.
Varm smør på en pande og hæld æggeblandingen på og rør rundt med en gaffel.
Når konsistensen er som røræg, krydres med salt og peber og røræggen serveres med bacon.

RØRÆG M/HYTTEOST

Ingredienser

3-4 æg
1 dl hytteost
Lidt smør
Kværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Kom æggene i en skål og bland dem med hytteost.
Varm smør på en pande og hæld æggeblandingen på panden.
Rør rundt og lad røræggen få den ønskede konsistens og krydr med salt og peber.

RØRÆG M/ASPARGES OG PARMESANOST

Ingredienser

3-4 æg, pisket let sammen
4 asparges, den træede ende knækkes af og resten deles i 2-4 stykker
3 spsk. reven parmesanost
Lidt smør
Kværnet salt og peber

 

Fremgangsmåde

Varm smørret og steg aspargesstykkerne et par minutter.
Kom æggemassen over, drys med parmesanost og krydr med salt og peber.
Lad osten smelte og æggemassen stivne.

Udskriv opskrift