Baba Ganoush, Avocado pesto og Salsa verde

Ingredienser

Baba Ganoush:
1 mellemstor aubergine
1 fed hvidløg, presset
1 spsk. citronsaft
60 g tahin
Salt

Avocado pesto:
100 g avocadokød
2 spsk. pinjekerner
2 tsk. limesaft
1 fed hvidløg, presset
4 tsk. olivenolie
15 g frisk koriander
Salt

Salsa Verde:
30 g frisk koriander
125 g cashewnødder
4 spsk. limesaft
1 fed hvidløg, presset
¾ dl vand
¼ tsk. salt
1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Baba Ganoush:
Læg auberginen på en bageplade og prik skindet med en gaffel.
Bag auberginen i en 220° varm ovn 25 minutter.
Pil skindet af, mens auberginen er varm og fjern stilken.
Hak kødet groft og kom det i en foodprocessor sammen med hvidløg, citronsaft og tahin.
Kør til det er en puré, der smages til med salt og citronsaft.
Lad blandingen køle af.

Avocado pesto:
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør til en cremet pesto.

Salsa Verde:
Kom alle ingredienserne i en blender og kør – mens blenderen kører tilsættes olien, og der køres til salsaen er glat og cremet.

Udskriv opskrift