(4 pers)
Ingredienser
50 g markchampignon, skåret i tern
50 g tørsaltet bacon, i små tern
1 skalotteløg, hakket
Et par timiankviste
Smør til sautering og til formene
1 dl hvidvin
100 g babyspinat
4 store æg
Kværnet salt og peber
Fremgangsmåde
Sauter svampe, bacon, løg og timian på en pande i smør, til svampene bliver let gyldne.
Hæld vin ved og lad den koge næsten ind, og krydr med salt og peber.
Lad spinaten falde sammen i lidt smør på en pande og krydr med salt og peber.
Pres eventuel overskydende væde fra spinaten.
Smør kokotterne med lidt smør og læg først spinat i bunden og dernæst svampene.
Sæt kokotterne i en 160° varm ovn 5 minutter.
Tag dem ud og slå et æg ud i hver kokotte, dryp med en anelse trøffelolie og bag kokotterne yderligere 6 minutter.
Serveres med lækkert brød.