Ovn-omelet, fx til brunch

(kan tilberedes aftenen før)

Ingredienser

14 skiver toastbrød, smurt med smør og skåret i tern
250 g champignon fra glas, væden hældes fra
500 g cheddarost, revet
12 æg
4½ dl fløde 13%
4½ dl sødmælk
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. peber
3 tsk. hakket løg
Lidt salt
1 tsk. paprika
1 spsk. worcestershiresauce

Sådan gør du

Halvdelen af brødterningerne, champignon og den revne ost lægges i et ovnfast fad (ca. 35 x 20 cm).
Æggene piskes og resten af ingredienserne tilsættes æggene – undtagen det resterende brød.
Æggeblandingen hældes i fadet og det hele blandes.
Resten af brødternene lægges ovenpå og fadet dækkes og stilles i køleskabet natten over.
Fadet sættes i vandbad og bages i en 175° varm ovn 1½ time, til æggemassen er stivnet helt igennem.

Udskriv opskrift