Rødvinspunch

Ingredienser

250 g rørsukker
2½ dl vand
2 kanelstænger
10 nelliker
Skal af 1 usprøjtet appelsin + saft af 2 appelsiner (siet saft)
Skal af 1 usprøjtet citron + saft af 1 citron (siet saft)
2 flasker rødvin

Sådan gør du

Bland sukker, vand, kanel, nelliker og stykker af citrusskal i en gryde og opvarm, det langsomt til kogepunktet.
Kog lagen i 3 minutter, læg låg på og lad det trække, helst til næste dag.
Si den kolde lage, bland den med vin og varm den op.
Tilsæt den siede citrussaft og server punchen med små lækre snacks fx en tynd skive pære med et bid blå ost, hold sammen med en tandstik eller:

(8 STK.)

Ingredienser

8 tynde skiver parmaskinke
1 håndfuld rucolasalat
8 små mozzarellakugler
8-16 semi-dried tomater
Kværnet salt og peber
1 spsk. balsamicoeddike glazé

Sådan gør du

Læg hver skive parmaskinke fladt ud.
Kom nogle få rucolasalatblade på, en mozzarellakugle og semi-dried tomater.
Krydr med lidt salt og peber og rul hver parmaskinkeskive sammen om fyldet.
Dryp med lidt balsamicoeddike glazé og server med det samme.

Udskriv opskrift