(4 personer)
Ingredienser
2 porrer, skåret i skiver på 2 cm
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i små tern
250 g cherrytomater eller små blommetomater, halverede
150 g sukkerærter
2 spsk. olivenolie
3 dl grønsagsbouillon, fx Herbamare
1 spsk. majsstivelse
3 spsk. shoyu/sojasauce
2 tsk. ristet sesamolie
1 fed hvidløg, finthakket
2 cm ingefær, finthakket
½-2 spsk. chilipasta, fx sambal oelek
300 g blød tofu (fast kan også anvendes), skåret i tern på 2 x 2 cm
Ca. ½ bakke koriander
Sådan gør du
Svits porrer og peberfrugt i olie i en wok eller på en sauterpande 4-5 minutter, under omrøring så det ikke bruner.
Tilsæt så bouillon.
Opløs majsstivelsen i sojasaucen, og hæld det i wokken/panden under omrøring.
Tilsæt tomater og ærter og lad det simre et par minutter.
Skru ned og smag til med sesamolie, hvidløg, ingefær og chilipasta.
Vend forsigtigt tofuen i – blot ved at ryste pande eller wok, og lad den simre med nogle minutter.
Smag mere til om nødvendigt.
Drys retten med koriander og server den med kogte ris.