(4 pers.)
Ingredienser:
12 skiver pancetta
4 kyllingebryst
12 tynde skiver godt brød
Smør til brødet
Blandede salatblade
4 tomater på stilk, skåret i skiver
Kværnet salt og peber
1 lille bundt purløg, fintklippet
Mangochutney, som tilbehør
Karrydressing
1-2 dl mayonnaise og 2 dl cremefraiche 18% røres med 50 g stærk mangochutney (der er blended), 1 spsk. dijonsennep, 1 spsk. citronsaft, 1 spsk. karry og smages til med salt og peber.
Sådan gør du
Steg pancettaen på en pande, til den er gylden og sprød.
Steg dernæst kyllingestykkerne på samme pande ca. 8 minutter på hver side og krydr kødet med salt og peber.
Flæk kyllingebrysterne på langs.
Smør brødskiverne med smør og rist dem i en 200° varm ovn i 10 minutter.
Byg sandwichen op i 3 lag. Først brød, salat og tomat, krydret med salt, peber og purløg.
Så brød, kylling og pancetta – og endeligt lægges det sidste lag brød på.
Server karrydressing og chutney ved siden af.