Kokos-thai-fiskesuppe

(4 personer)

Ingredienser:

1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 cm ingefærrod, finthakket
2 kaffir limeblade
1 stilk citrongræs, banket på den tykke ende, så aromastofferne kommer ud
Olivenolie til stegning
1 dåse kokosmælk
3 stk. laksefilet, uden skind og skåret i tern på 2 x 2 cm
200 g kogte store rejer, gerne store kogte rejer med hale
1-2 håndfulde babyspinat
100 g sukkerærter
Saft af ½-1 lime
Ca. ½ bakke koriander
Nudler som tilbehør, kogt efter anvisningen på pakken

Sådan gør du:

Varm olien i en stor gryde og sauter løg, hvidløg, ingefær, limeblade og citrongræs ca. 5 minutter, til løgene er bløde.
Tilsæt kokosmælk og 1½ dl vand og lakseternene og lad det simre ca. 5 minutter.
Tilsæt rejer, spinat og sukkerærter og lad det simre 2 minutter mere.
Dryp med citronsaft og vend koriander i.
Vend de kogte nudler i – eller kom nudlerne i en suppeskål og hæld suppen over.

Udskriv opskrift