Lakselasagne med hvidkålsblade

(4 personer)

Ingredienser

Hvidkålsblade bruges som erstatning for lasagneplader
500 g fersk laks, skåret i tynde skiver
500 g frisk spinat
½ l kokosmælk
2 løg, hakkede
2 fed hvidløg, finthakkede
Olivenolie
100 g reven ost
1lille håndfuld basilikum
Saft af 1 citron
Lidt reven muskatnød
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Varm olie i en gryde og svits løg og hvidløg let.
Tilsæt spinat og ½ dl vand, og lad det simre lidt.
Tilsæt kokosmælk og rør godt rundt (gryden må ikke være alt for varm).
Tilsæt så citronsaft, salt, peber, lidt muskatnød og basilikum og smag til.
Fordel hvidkålsblade, spinatstuvning, og laks skiftevis i et ovnfast fad.
Slut af med et lag spinatstuvning på toppen.
Bag lasagnen midt i en 180° varm ovn ca. 30 minutter.
Efter 15 minutter kommes reven ost på, og lasagnen bages færdig til den er gylden og gennembagt.
Lasagnen må gerne trække 5-10 minutter inden servering.

Velbekomme!

Udskriv opskrift