Lyssej pakket i kålblade

(4 personer)

Ingredienser

1 savoykål, der bruges 8 blade
600 g filet af lyssej, delt i 8 stk.
4 bagekartofler, skrællede og skåret i tern på 1 x 1 cm
Olivenolie til stegning + lidt til fadet
3 dl piskefløde
2 dl fiskefond
1 bakke estragon, hakket
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Kog de 8 kålblade i letsaltet vand, tag dem op og dup dem tørre.
Læg et stykke fisk på hvert kålblad, pak fisken ind og læg pakkerne med åbningen nedad i et smurt ovnfast fad.
Rist kartoffelternene i lidt olie ca. 3 minutter og kom dem i fadet.
Krydr godt med salt og peber.
Kog fløde og fond op på panden og hæld det i fadet.
Sæt fadet i en 170° varm ovn ca. 20 minutter, drys retten med estragon og server retten med det samme.

Udskriv opskrift