Ingredienser
8 skiver røget laks
Saft af 2 citroner
Kværnet sort peber
Forårscreme
2½ dl cremefraiche 38 %
1 dl piskefløde
1½ spsk. dijonsennep
½ spsk. karry
Kværnet salt og peber
½ agurk, flækkes på langs og kernerne tages ud med en teske – resten skæres i skiver
Ca. 8 radiser, i tynde skiver
1 lille bundt purløg
Sådan gør du:
Lakseskiverne lægges fladt på et fad, pensles med citronsaft og krydres med peber.
Kom film over, og lad laksen marinere ca. 20 minutter.
Agurke- og radiseskiver drysses med salt og trækker i 10 minutter.
Tryk væden af med et viskestykke.
Cremefraiche, piskefløde, sennep og karry røres let sammen og smages til med salt og peber.
Blandingen skal være blød og cremet. Vend agurk og radise i.
Hæld eventuel væde fra lakseskiverne og server dem sammen med cremen, og pyntet med purløg.