(4 personer)
Ingredienser:
Frisk pasta til 4 personer
1 spsk. olivenolie
500 g tomater, skåret i grove tern
2 fed hvidløg, finthakkede
2 spsk. olivenolie til stegning
400 g tigerrejer uden skal
1 håndfuld bredbladet persille, grofthakket
1 håndfuld frisk basilikum, bladene bruges
1 håndfuld rucolasalat
Kværnet salt og peber
Revet parmesanost
Sådan gør du:
Kog pastaen efteranvisningen på pakken.
Hæld vandet fra, og vend pastaen med 1 spsk. olie.
Hold pastaen varm.
Varm 2 spsk. olivenolie på en pande og steg hvidløg og tigerrejer i 2 minutter.
Tilsæt tomaterne sammen med persille, basilikum og rucolasalat, og steg videre i 3 minutter.
Smag tomatsaucen til med salt og peber og vend den sammen med den varme pasta.
Drys med parmesan, og servér med det samme.