4 personer
Ingredienser:
2-3 store stk. laksefilet, uden skind og skåret i tern
200 g rå, pillede tigerrejer
200 g quinoa, skyllet
1 grønsagsbouillontern, fra Nature Compagnie
1 håndfuld finthakket persille
Reven skal og saft af 1 usprøjtet lime
Kværnet salt og peber
Træspyd, der har ligget i vand 30 minutter
Sådan gør du:
Sæt skiftevis laksetern og rejer på spyddene, så der sidder ca. 2 laksetern og 2 rejer på hvert spyd.
Krydr dem med salt og peber og læg spyddene under ovnens grill ca. 10 minutter, mens spyddene vendes 2-3 gange undervejs.
Kog quinoaen ca. 15 minutter, i dobbelt mængde vand (se anvisning på posen) og kom en bouillontern i vandet, for at give mere smag.
Kom den kogte quinoa i en skål og vend den med hakket persille.
Tilsæt limesaft og skal og smag til med salt og peber.
Server quinoaen med spyddene og feldsalat vendt med lidt nøddeolie og balsamico.