(Pr. person)
Ingredienser:
150 g asparges, den træede ende knækkes af
1 tsk. olivenolie
Kværnet salt og peber
125 g rødspættefilet
Smør til stegning
1 æg, sammenpisket
Lidt rasp blandet med salt og peber
1 skive rugbrød
50 g rejer
25 g stenbiderrogn eller ørredrogn
Dild
1 citronbåd
Dressing
2 spsk. cremefraiche 18%
1 spsk. tomatketchup
Kværnet salt og peber
Sådan gør du:
Vend aspargesene med olie, salt og peber og bag dem på en bageplade i en 200° varm ovn ca. 15 minutter, til de er gyldne, men stadig sprøde.
Drys halvdelen af fiskefileterne med salt og peber og damp dem i en pande i lidt vand og salt.
Vend den anden halvdel af fisken i æg og rasp.
Steg fileterne på begge sider 5-6 minutter i alt.
Rør dressingen sammen og smag den til.
Anret stjerneskuddet: en skive brød, så fisk og asparges.
Så dressing, rejer, rogn, dildkviste og citronbåd.