Æggemuffins

(10 stk.)

Ingredienser:

1 courgette, skåret i små tern
1 porre, skåret i små tern
1 dl græskarkerner, ristet let på en tør pande
1 spsk. olivenolie
100 g fetaost, smuldret
5 æg
½ dl fløde eller mælk
2 spsk. mel
Kværnet salt og peber
Smør eller olie til formene

Sådan gør du:

Varm olie på en pande og sauter courgette, porre og græskarkerner ca. 8 minutter, til courgetten tager farve.
Tag panden fra varmen og vend den smuldrede fetaost i.
Fordel blandingen i 10 smurte (eller beklædt med bagepapir) muffinsforme.
Pisk æg, fløde/mælk og mel sammen og krydr med salt og peber og fordel blandingen i de 10 forme.
Formene skal ikke fyldes helt, da muffinsene hæver.
Bag muffinsene i en 180° varm ovn ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte.

Udskriv opskrift