Ingredienser:
100 g smør, smeltet
3 æg
3 modne bananer
1 dl rismel
1 dl kokosfibre
1 tsk. vaniljekorn/pulver
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
½ tsk. kanel
8 tørrede dadler, uden sten og skåret i skiver
100 g pekannødder
100 g mørk chokolade, grofthakket
Sådan gør du:
Blend det smeltede smør og bananer med en stavblender.
Tilsæt rismel, kokosfibre, vaniljekorn, salt og kanel og blend igen, til en ensartet dej.
Vend dadelskiverne i sammen med pekannødder.
Beklæd en brødform (ca. 10 x 25 cm) med bagepapir og hæld dejen i formen.
Bag kagen i en 200° varm ovn ca. 30 minutter, til den er gennembagt, når du stikker i den med en strikkepind.
Lad kagen køle lidt og vend den du af formen.
Smelt chokoladen og pensl den på alle sider af kagen i et tykt lag.
Opbevar kagen i køleskab – kagen er næsten endnu bedre dagen efter.