Glutenfri banankage m/kokos

Ingredienser:

4 spsk. kokospalmesukker
5 æg
3 modne bananer
75 g kokosmel
1 stor tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
½ tsk. kardemomme
150 g mandler
200 g tørrede dadler
¾ dl vand
50-75 g mørkchokolade til overtræk
Smør eller kokosolie til formen

Sådan gør du:

Kokospalmesukker køres i en foodprocessor sammen med æg til en luftig masse.
Tilsæt bananer og kokosmel blandet med bagepulver og krydderier.
Kom mandler, dadler og vand i maskinen og kør det hele, til en ensartet masse (dejen er rimelig tyk).
Smør en tærteform med smør eller kokosolie og kom dejen i.
Bag kagen i en 160° varm ovn ca. 40-45 minutter midt i ovnen.
Så snart kagen er taget ud af ovnen, kommes små stykker mørk chokolade på kagen – og når det er smeltet, smøres det ud over hele kagen.

Udskriv opskrift