Kylling i karry med mango og kokos

(4 personer)

Ingredienser:

1 løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakkede
3 cm ingefær, skrællet og finthakket
2 gulerødder, skåret i små tern
1 bladselleristængel, skåret i tern
2 tsk. karry
1 dåse (4 dl) kokosmælk
3 dl vand
1 mango, skrællet og uden sten og kødet skæres i tern
300 g kyllingefilet, skåret i tynde strimler
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i tern
Basilikum til drys
Olivenolie til stegning

Sådan gør du:

Varm olie i en gryde og steg løg, hvidløg og ingefær nogle minutter, uden at det tager farve.
Tilsæt gulerødder og bladselleri sammen med karryen.
Tilsæt halvdelen af mangoen, kokosmælk og vand og lad det småkoge 10 minutter.
Tilsæt kyllingekødet og lad det koge med ca. 5 minutter.
Tilsæt peberfrugt og lad den simre med nogle minutter.
Retten serveres med ris eller couscous, resten af mangoternene og drysset med basilikum.

Udskriv opskrift