Majspandekager med tomatsalsa og avocadodip

(4 pers.)

Ingredienser:

Pandekager
125 g majsmel
2 tsk. bagepulver
2 dl kærnemælk
2 æg, sammenpiskede
400 g majskorn
1 tsk. sød paprika
Olivenolie, kokosolie eller smør til stegning
Kværnet salt og peber

Tomatsalsa
2 tomater, hakkede
4 forårsløg, hakkede
2 rødløg, skåret i tynde ringe
Lidt olivenolie
Lidt citronsaft
Kværnet salt og peber

Avocadodip
2 avocadoer
Saft af ½ citron
2 spsk. olivenolie
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Pandekager: bland mel og bagepulver, tilsæt kærnemælk og pisk godt, så der ikke er klumper.
Tilsæt æggene, majskorn og paprika og bland det godt.
Steg små pandekager i smør eller olie på en pande, 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Drys dem med salt og peber.
Salsa: bland tomater og løg, dryp med olie og citronsaft og krydr med salt og peber.
Dip: mos avocadokødet og rør det med citronsaft, olie, salt og peber.

Udskriv opskrift