Ingredienser:
6 friske plade lasagne
½ savojkål, delt i store blade
200 g ricottaost
50 g parmesan, revet
½ dl fløde
Reven skal af ½ usprøjtet citron
50 pinjekerner, ristet let gyldne på en tør pande og hakkes groft
Lidt olivenolie til fadet
Sådan gør du:
Rør ricottaost, parmesan, fløde og citronskal godt sammen.
Tilsæt pinjekerner og smag til med salt og peber.
Blancher kålbladene i letsaltet vand.
De skal bare ned og vende – uden at miste farven.
Del lasagnepladerne i to.
Kom et kålblad på hver sammen med 1 spsk.
ricottablanding, rul sammen og lægrullerne i let smurt ovnfast fad.
Fordel resten af ricottablandingen over.
Dæk fadet med stanniol og sæt det i en 200° varm ovn 15 minutter.
Tag stanniolen af og giv rullerne 10 minutter mere, til de er gyldne og sprøde.