(4 personer)
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
100 g rå rødbeder, skrællede og skåret i små tern
100 g løg, finthakkede
25 g smør, til at stege løg og rødbeder i
2 spsk. æblecidereddike
1 spsk. sukker
2 spsk. kapers, skyllede og grofthakkede
2 spsk. ketchup
1 spsk. dijonsennep
Kværnet salt og peber
Smør/olivenolie til stegning
Sådan gør du:
Varm en pande med smør og lad det bruse af.
Hæld rødbeder og løg i og steg det 3 minutter, uden at det tager farve.
Kom eddike ved og lad den koge væk.
Kom sukker på og lad det opløses, så løg og rødbeder karamelliserer lidt.
Kom blandingen i en skål og lad den afkøle.
Bland kødet med kapers, ketchup, sennep, løg og rødbeder og krydr med salt og peber.
Form 4 bøffer og steg dem i smør/olie.