RISTET KYLLINGELEVER PÅ KRYDRET SMØR
Rist en pakke kyllingelever, lad dem køle og skær dem i mindre stykker.
Rør smør blødt og bland det med lidt hakket salatløg, sennep, kapers og hakkede cornichoner.
Kom smørret på skiver af ristet ciabattaflute og læg kyllingelever ovenpå.
Pynt med små friske æblesnitter og et par oliven.
AGURK, CHORIZO & GEDEOST
Smør skiver af ristet flute med lidt smør.
Ovenpå lægges skiver af agurk skiftevis med skiver af gedeost og chorizo, og der drysses med fintklippet purløg.
FLØDEOST & RØGET LAKS
Smør ristet brød med krydret flødeost.
Hak røget laks og rør det med lidt finthakket forårsløg, salt, peber og citronolivenolie – og fordel blandingen på brødet.
TOMATSALSA & SERANOSKINKE
Rør hakkede friske tomater med salt, peber, frisk hakket basilikum og kapers.
Fordel blandingen på brødet og top med en tynd skive serranoskinke.