Kalveculotte med parmesan

(4 personer)

Ingredienser:

Ca. 750 g kalveculotte
75 g parmesanost, skåret i små stænger
2-3 spsk. olivenolie
2 dl hvidvin
2 bladselleristilke, skåret i skiver
1-1½ l grønsagsbouillon
Kværnet salt og pebe

Sådan gør du:

Prik huller i culotten og sæt de små parmesanstænger i stegen.
Varm olie i en gryde og brun kødet på alle sider.
Kom bladselleri i og lad den lige stege med under bruningen.
Tilsæt vinen og lad den dampe ind, så alkoholen forsvinder.
Tilsæt bouillon, så meget at den næsten dækker kødet.
Lad det simre 15 minutter og smag til med salt og peber.
Lad det herefter simre videre ca. 1 time afhængig af stegens størrelse.
Tag stegen op og lad den hvile tildækket ca. 15 minutter, før den skæres i tynde skiver.

Udskriv opskrift