Kylling m/grøntsagsnudler

Ingredienser:

2-3 kyllingebryst uden skind og ben
4 courgetter
2 gulerødder
4 forårsløg, skåret i tynde skiver
150 g bønnespire
175 g edamame bønner (frosne), tilberedt som nævnt på posen
4 spsk. peanutbutter
3 spsk. shoyu/sojasauce
3 spsk. sød chilisauce
2 spsk. sesamolie
Saft af reven skal af 1 usprøjtet citron
50 g saltede peanuts, groft knuste

Sådan gør du:

Bring en gryde med vand i kog, lad vandet simre og pocher de to stykker kyllingebryst ca. 10 minutter, til de er gennemkogte.
Tag dem op og lad dem køle mens nudlerne tilberedes.
Skær courgetter og gulerødder som spaghettistrimler med en spiralizer eller et juliennejerne.
Kom strimlerne i en skål sammen med forårsløg, bønnespire og edamame bønner.
I en anden skål blandes peanutbutter og sojasauce godt sammen.
Dernæst tilsættes chilisauce, sesamolie, citronsaft og skal sammen med 1 spsk. vand, og det hele røres sammen.
Når kyllingen er kølet, så du kan holde på den, deles den i en slags flager med to gafler.
Kom kødet i grønsagerne og vend forsigtigt blandingen med dresingen, til det hele er dækket.
Drysses med peanuts før serveringen.

Udskriv opskrift