Kyllingelår m/ tandoori

Beregnet til: 2 personer

Tilberedingstid: Ca. 50 minutter

Ingredienser

4 kyllingeunderlår
25 g cornflakes
Salt og peber
½-1 tsk tandoori eller masalakrydderi

Salat af bagte grøntsager
1 aubergine, ca. 350 g
1 squash, ca. 250 g
3 tomater
1 fed hvidløg
1 tsk olie
1 rødløg
Estragon eller persille

Tilbehør:
2 skiver brød, 70 g

Fremgangsmåde

Knus cornflakes med en kagerulle eller en flaske.
Vend kødet i cornflakes blandet med salt, peber og tandoori.
Læg kødet på bagepapir på en bageplade. Stil kødet i en kold ovn.
Tænd på 225 grader og steg dem ca. 40 minutter til de er gennemstegte og møre.
Skær aubergine, squash og tomater i ½ cm tykke skiver.
Skær hvidløg i meget tynde skiver.
Læg det taglagt i to rækker på bagepapiret ved siden af lårene.
Dryp med olie. Krydr med salt og peber. Stil det i ovnen i ca. 30 minutter.
Hak rødløget fint og drys det på ved servering.

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 25%
Kulhydrat 48%
Fedt 27%
1785 kJ – 425 kcal

Tips:

Kartofler i både og gulerødder, selleri og løg i mindre stykker kan bages møre i ovnen i stedet for de viste grøntsager.
Tandoori er en indisk krydderiblanding.

Opskriften er udarbejdet af Vibeke Lehn.

Udskriv opskrift