Langtidsstegt lammeculotte

(4 personer)

Ingredienser:

2-4 lammeculotter, afhængigt af hvor store de er
2 fed hvidløg, knuste
1 spsk. tørret rosmarin
1 fennikel, skåret i tynde skiver
2 hele hvidløg, halverede på tværs
6 kviste rosmarin
Salt
Smør eller olie til fadet

Sådan gør du:

Snit culotterne på fedtsiden og gnid dem med knust hvidløg, rosmarin og salt.
Fordel fennikel og rosmarinkviste i et smurt ovnfast fad og læg culotterne og de halve hvidløg ovenpå.
Sæt culotterne i en 75° varm ovn i ca. 3 timer, til stegetermometeret viser 65°.
Tag fadet ud og skru ovnen op på grill.
Sæt culotterne under grillen 3-4 minutter, til de er sprøde på overfladen.
Læg culotterne på et fad sammen med fennikel og hvidløg og server retten med dine ynglings-grønsager.

Udskriv opskrift