Lille ristaffel med kylling i kokosmælk og peanutbutter

(4 personer)

Ingredienser:

1 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
1-2 spsk. olivenolie eller kokosolie
500 g kyllingbryst, skåret i tern
2 gulerødder, i små tern
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i små tern
1 løg, hakket
100 g frosne ærter
1 dåse (4 dl) kokosmælk
2-3 spsk. peanutbutter
1 spsk. honning
Kværnet salt og peber
50 g cashewnødder til drys, ristet let på en tør pande

Tilbehør i små skåle
Kokosmel, ristet let gyldent på en tør pande
Bananskiver
Rosiner

Sådan gør du:

Karry og gurkemeje svitses i kokos- eller olivenolie i en gryde.
Tøg og kyllingekødet tilsættes og steges til kødet er næsten gennemstegt.
Grøntsagerne tilsættes og steger med nogle minutter.
Tilsæt kokosmælk, peanutbutter og honning, krydr med salt og peber, og lad det varme igennem.
Drys med cashewnødder ved serveringen og anret skåle med let ristet kokosmel, rosiner, bananskiver og løse ris, som serveres til.

Udskriv opskrift