Naanbrød med krydret oksegryde og topping

(4 personer)

Ingredienser:

600 g hakket oksekød
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. revet ingefær
1 spsk. koncentreret tomatpuré
1 spsk. stødt koriander
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. spidskommen
2 dl cremefraiche 38%
1½ dl vand
Kværnet salt og peber
Kokosolie eller olivenolie til stegning

Topping Kokosmel, ristet let gyldent på en tør pande
Rosiner
Tern af ananas
Peanuts

Sådan gør du:

Varm olien i en gryde og brun kødet.
Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og rør rundt.
Tilsæt tomatpuré og krydderier og rør rundt.
Tilsæt cremefraiche og vand og lad det hele simre under låg ca. 25 minutter og smag til med salt og peber.
Retten serveres med naanbrød, de forskellige toppings og eventuelt raita rørt af græsk yoghurt, agurketern, hvidløg og frisk hakket mynte.

Udskriv opskrift