4 personer
Ingredienser:
8 tynde skiver kalv – fx inderlår
8 skiver parmaskinke
16 blade frisk salvie
½ tsk salt
2 knivspids sort peber
3 spsk. smør
1 dl. æblejuice
1 tsk. hvidvinseddike
TIL SERVERING:
Ovnbagte tomater og risotto
Sådan gør du
Bank kødskiverne helt tynde mellem 2 stykker plastfilm.
Krydr kødet med salt & peber.
Læg 2 salvieblade og en skive skinke på hver kødskive.
Smelt smørret på en stegepande og steg kødskiverne i ca. 3 min. med skinkesiden opad.
Vend kødet og brun hurtigt den anden side.
Tag kødet af panden og hold det varmt under folie.
Skru op for varmen på panden.
Kog panden af med æblejuice og hvidvinseddike.
Smag til med salt & peber.
Server med ovnbagte tomater og risotto.
Velbekomme!