Små krydrede oksehakkebøffer

(4 personer)

Ingredienser:

500 g hakket oksekød
2 æg
1 stort løg, hakket
2 spsk. Dijonsennep
¼ tsk. spidskommen
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. chili
3-4 stilke bredbladet persille, hakket
Kværnet salt og peber

Sådan gør du

Rør kødet godt med de øvrige ingredienser.
Form blandingen til små bøffer, der sættes på en bageplade med bagepapir og steges i en 185° varm ovn ca. 10 minutter.
Serveres med:

Pasta med pesto med paranødder

Ingredienser:

50 g paranødder, hakkede og ristet let gyldne på en tør pande
50 g bredbladet persille
Brødkrumme af 1 tyk skive brød, groft revet
2 spsk. citronsaft
2 fed hvidløg
Ca. 2 dl olivenolie
Pasta til 4 personer, kogt efter anvisningen på pakken
Reven parmesanost til drys

Sådan gør du

Kom persille, brød, citronsaft og hvidløg i en foodprocessor og blend det sammen.
Kom så nødderne i, og derpå langsomt olien, til blandingen bliver som pesto-konsistens.
Ca. halvdelen røres i den nykogte pasta og resten serveres til, eller gemmes på køl.

Udskriv opskrift