(16 atk.)
Ingredienser:
250 g hvedemel
Kornene fra 1 vaniljestang
2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
2 bananer, mosede
100 g cocktailbær, hakkede
75 g tørrede, usvovlede abrikoser, i små tern
3 spsk. flydende honning
3 spsk. neutral olie, fx macadamia eller tidsel + lidt til formene
1 æg
1¾ dl mælk
150 g marcipan, trillet til 16 små kugler
Sådan gør du:
Bland mel, vaniljekorn, bagepulver og salt i en skål.
Vend banan, cocktailbær og abrikoser i med en gaffel.
Pisk honning, olie, æg og mælk sammen, hæld det i melblandingen og rør godt.
Læg 1 spsk. dej i hver muffinsform, dernæst en marcipankugle og så dej igen, så dejen bliver fordelt mellem de 16 forme.
Bag kagerne i en 180° varm ovn 20 minutter og lad dem køle lidt af i formene.