Bagte Jordskokker m/tør ost, ramsløgpesto & vilde urter

Her er en ret, som er fuld af forskellige nøddenuancer. Kan man ikke få fat i Vesterhavsost er det en god idé at finde en anden ost med nøddeagtig smag, fx lagret Comté eller Parmesan. Den kan bruges som forret, snack, tapas eller simpelthen som salat. Gerne med et stykke tørret, spansk skinke og godt brød til.

DET SKAL DU BRUGE

400 g røde el. alm. jordskokker
Salt
Olivenolie
4 håndfulde sprøde, grønne urter
50 g hasselnødder
150 g Vesterhavsost
4 store skefulde ramsløgpesto

Sådan gør du:

Jordskokkerne skrubbes, vendes i olivenolie og salt og bages ved 225 grader i ca. 20 minutter. De sprøde, grønne urter, fx brøndkarse, vild karse, skovsyre og tallerkensmækker skylles grundigt. Tag så hasselnødderne og sæt dem ind i den varme ovn i 8-10 minutter hvorefter skallen kan nulres af. Skær Vesterhavsosten i grove tern. Vend det hele sammen med 4 store skefulde ramsløgpesto på et fad.

Velbekomme!

Udskriv opskrift