Fyldig suppe med ising

Personer: 4

Ingredienser

600 g isingfilet
1 dl ris
1 stort løg
1 stort fed hvidløg
2 store gulerødder
2 spsk olivenolie
1 spsk karry
1 liter fiskebouillon (fx vand og terning)
1 dåse kokosmælk
1 stort, rødt æble
1 lille bundt forårsløg

Tilbehør
Groft brød

Sådan gør du

Kog risene, som anvist på pakningen.
Hak løg og hvidløg, og snit gulerødder fint.
Svits det i olivenolie og karry i en stor, tykbundet gryde i 2 min.
Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, og lad suppen koge i 5 min.
Skær fisken i 3 cm brede strimler, og skær æblet i tern.
Tilsæt fiskestrimler og æbletern i suppen, og lad den koge 2 min.
Smag til med salt og peber og evt. mere karry.
Tilsæt risene i suppen umiddelbart inden servering.
Pynt med fintsnittet forårsløg.

Tip
I stedet for ising kan bruges rødspætte og skrubbe eller 400 g færdigrørt fiskefars.
Med fiskefars kommer suppen til at minde om mange børns livret – boller i karry.
Form farsen til små fiskeboller med en teske, og kom dem i den kogende fiskebouillon.

Udskriv opskrift