(4 personer)
Ingredienser
1 stk. oksespidsbryst ca. 750 gr
1 laurbærblad
1 tsk. groft salt
3 fed hvidløg
1 tsk oregano
Revet citronskal fra ½ citron
2 tsk. citronsaft
2 spsk olivenolie
Peber
1 bæger feta m/ oliven i krydderolie
Hakket persille
Tilbehør: Kartofler eller brød
Sådan gør du
Mix laurbær, salt, hvidløg, oregano, citronskal, citronsaft og olivenolie med en stavblender.
Smør spidsbrystet med marinaden og lad det trække mindst 1 time, men gerne natten over.
Grill (eller steg det i ovn ved 200 gr.) spidsbrystet indirekte i 1-11/4 time.
Skær spidsbrystet i tynde skiver på tværs af kødtrådene, drys skiverne med feta, oliven og
persille og rul dem sammen.
Servér med kartofler eller brød.