Ingredienser
800 g hokkaido-græskar, skrællet, uden kerner og kødet skåret i mindre stykker
1 melet kartoffel, skrællet og skåret i mindre stykker
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
Olivenolie til stegning
1 spsk. revet ingefær
1 l grønsagsbouillon, fx Nature Compagnie
1 dl cremefraiche
1 spsk. limesaft
Salt
Topping:
150 g bacon, skåret I strimler
250 g champignon, skåret I mindre stykker
Olivenolie til stegning
1 lille dåse majskorn, afdryppede
Chiliflager
Bladpersille til pynt
Sådan gør du
Varm olie i en gryde og svits løg og hvidløg ca. 5 minutter.
Tilsæt ingefær og svits det med ½ minut.
Tilsæt græskar, kartoffel og bouillon, bring det i kog og lad det små-koge ca. 25 minutter, til grønsagerne er møre.
Blend suppen til den er jævn og tilsæt cremefraiche og smag til med salt.
Topping:steg baconen sprød i lidt olie.
Tag den af panden og læg den på fedtsugende papir.
Steg champignonerne i lidt olie ved god varme, til væden er fordampet.
Bland majskornene i og tilsæt bacon – varm det hele op og smag til med chiliflager, men pas på, de kan være meget stærke.
Kom toppingen oven på suppen og pynt med bredbladet persille.