Gulerodssalat m/rødbede, æble & kokosflager

Ingredienser:

3 store gulerødder, fintrevne
3 store rødbeder, fintrevne
2 æbler, groftrevne
2 dl kokosflager
1 spsk. flydende honning, gerne akaciehonning
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Rør honning, eddike og olie til en dressing.
De revne grønsager vendes rundt med dressingen og kokosflager.

Ingredienser:

400 g rødbeder, skrællede og skåret i grove stykker
Olivenolie
Salt
1 frisésalat, plukket i mindre stykker
100 g feldsalat
75 g valnøddekerner
100 g blød gedeost, smuldret
1-2 spsk. flydende honning
1-2 spsk. balsamicoeddike

Sådan gør du

Kom rødbederne på en bageplade med bagepapir og vend dem med lidt olie og salt.
Bag dem i en 200° varm ovn ca. 25 minutter, til de lige netop er møre.
Anret salaterne med de bagte, lune rødbeder, valnødder og smuldret gedeost.
Krydr med salt og peber og dryp med honning og balsamicoeddike.
Salaten serveres med det samme.

Udskriv opskrift