(4 pers.)
Ingredienser
1 hokkaidogræskar, skåret i grove tern
2 fed hvidløg, hakkede
2 mellemstore løg, i tern
2 store gulerod, i grove tern
1 dl røde splitlinser, skyllede i en sigte
1-2 spsk. olivenolie
Ca. 8 dl vand
1 grønsagsbouillon-tern fra Natur Compagnie
Kværnet salt og peber
Ca. 1 spsk. revet ingefær
Hakket persille til pynt
Sådan gør du
Varm olien i en gryde, og sautér løg og hvidløg til de er klare.
Tilsæt græskar, gulerod, splitlinser, vand (til grønsagerne lige er dækket) og bouillontern og bring det i kog.
Lad det hele simre under låg i 30 minutter.
Blend suppen, og spæd eventuelt med lidt ekstra vand, for at justere konsistensen.
Smag til med salt og peber, og blend ingefær i efter smag.
Drys med persille og server suppen med lækkert brød.