Tilberedningstid: Ca. 30 minutter
Beregnet til: 4 personer
Det skal du bruge
1 svinemørbrad, ca. 500 g
8 tynde skiver bacon
evt. tandstikkere
salt og peber
500 g grønne asparges
blandet salat: fx ruccola, frissé, rød salat eller iceberg
100 g blåskimmelost eller
hel parmesanost
Dressing
¼ spsk dijonsennep
Tilbehør
250 g brød
Fremgangsmåde
Afpuds svinemørbraden for sener, krydr med salt og peber og rul bacon opmkring. Hold evt. baconen fast med et par tandstikkere. Læg mørbraden på en varm grill og grill den ca. 20 minutter i alt. Vend kødet af og til. Tag mørbraden fra grillen.
Grill de rå asparges 3-4 minutter på grillen.
Rør sennep med salt, peber og eddike. Rør dernæst olien i lidt ad gangen. Vend dressingen i salaten.
Anret skiver af kødet på salaten sammen med lune asparges og smuldret blåskimmelost eller høvlet parmesanost.
Brødet varmes på grillen.
Tips
Rå grønne asparges kan pakkes ind i baconskiver, og grilles til baconen er sprød. Kan bruges som appetizers eller forret.
Opskriften er udarbejdet af Pernille Bækgaard.
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 30%
Kulhydrat 28%
Fedt 42%
2405 kJ = 575 kcal