(4 personer)
Ingredienser:
4 nakkekoteletter á 175 g
500 g kartofler, skåret i grove bidder
3 løg, skåret i grove tern
Rosmarinkviste
8 fed hele hvidløg
75 g chorizopølse, i skiver
Olivenolie
Citronsaft
Kværnet salt og peber
Gremolata
½ usprøjtet citron
½ bundt bredbladet persille
1 lille skalotteløg
Sådan gør du:
Bland kartofler, løg, rosmarin, hvidløgsfed, chorizopølse, olie, citronsaft, salt og peber og fordel det i et ovnfast fad.
Sæt fadet i en 150° varm ovn, til kartoflerne er halvt møre.
Imens brunes koteletterne i olie og krydres med salt og peber.
Læg koteletterne godt ned mellem grønsagerne i fadet og steg det hele færdigt i ca. 40 minutter.
Gremolata: hak citronskal, persille og skalotteløg meget fint.
Bland det sammen og fordel det ud over fadet lige inden serveringen.