(4 personer)
Ingredienser:
• 1 rød peberfrugt, halveret på langs og uden kerner
• 1 løg, i meget tynde skiver
• 2 fed hvidløg, i meget tynde skiver
• 1 spsk. olivenolie
• 1 tsk. hel spidskommen
• 1 rød chili, uden kerner og i tynde skiver
• 600 g frisk spinat, skyllet
• ½ spsk. friskrevet ingefær
• Saft og skal af ½ usprøjtet appelsin
• Salt og kværnet peber
• 50 g cashewnødder, ristet på en tør pande
Sådan gør du
Grill peberfrugten under ovngrillen til skindet begynder at blive sort eller får sorte pletter.
Lad peberfrugten køle af i en plastpose, så bliver skindet let at pille af.
Varm olien i en gryde og sauter løg, hvidløg og spidskommen, ved lav varme, 2-3 minutter.
Tilsæt chili og lad den sauterer med.
Kom så spinaten i og lad den falde sammen. tilsæt til sidst ingefær, appelsinsaft og skal, og
lad retten dampe stille 5 minutter.
Smag til med salt og peber. Riv den grillede, flåede peberfrugt i uregelmæssige stykker og
vend dem i spinaten, og anret spinaten drysset med cashewnødder.