Oolong suppe m/ ingefær og kokos

Ingredienser

1 ½ spsk jordnøddeolie
½ snittet porre
2 snittede gulerødder
1 fintsnittet fed hvidløg
¾ ltr hønsebouillon
1 spsk karry
1 tsk frisk revet ingefær
½ spsk salt
½ sød finthakket chili
2 ½ dl vand til Oolong te
4 spsk Ollong te
2 ½ dl kokosmælk

Fremgangsmåde:

Opvarm olien i en gryde og steg hvidløg og ingefær et øjeblik.
Sautér porren i olie,
Tilsæt gulerødder, hvidløg, hønsebouillon og krydderier og lad det simre ca. 10 min.
Kogende vand hældes over tebladene, som trækker i 4 min..
Pres saften ud af tebladene og hæld væden i suppen.
Kom suppen i blenderen, lad den køre kort, så der stadig er små stykker grønt tilbage.
Hæld suppen tilbage, tilsæt kokosmælk og varm suppen godt igennem inden servering.

Udskriv opskrift